Teamtraining Amsterdam coronaproof

Welkom in de wereld
van serieuze teamtraining

Welk programma past bij uw vraag?

Teamtraining coronaproof

Teamtraining is coronaproof mogelijk. Juist omdat mensen elkaar minder ontmoeten, wordt verbinding met diepgang extra gewaardeerd. Dat kan op een natuurlijke wijze op 1,5 meter.
Wij houden ons aan de actuele adviezen van de overheid. Via de link hieronder delen we de stand van zaken wat betreft veilig werken aan de samenwerking in teams.

Wekelijkse updatePijl rechts icoon

Zoekt u naar een buitenlocatie - coronaproof - voor een teamtraining of teambuilding met diepgang?

Teamtraining buitenPijl rechts icoon
Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Plezier en ontspanning
 • Coronaproof, op 1,5 meter afstand
 • Online, binnen en (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Coronaproof, op 1,5 meter afstand
 • Teamversterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 2 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Coronaproof, op 1,5 meter afstand
 • Verbetering werksfeer ook online
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Teamtraining Amsterdam coronaproof

De meest gekozen teamtrainingen in Amsterdam

Over teamtraining Amsterdam

Enkele veelgestelde vragen

Is teambuilding wel echt Coronaproof mogelijk?

Jazeker, dat lukt het meest veilig buiten in de open lucht. Daarnaast, alleen samen krijgen we corona onder controle. We sluiten daarom ook aan bij de (extra) wensen van het team.

We houden ons binnen in een zaal strikter aan de adviezen van de overheid. Bovendien zijn de nieuwe teambuildingsopdrachten zo coronaproof ontworpen dat de groepsleden de opdracht alleen goed kunnen doen als ze afstand houden. Zo stimuleren we dat iedereen op 1,5 meter of meer van elkaar optimaal de oefening kan doen. 

We reageren wekelijks op nieuwe omstandigheden om Covid-19-proof met teams te kunnen samenwerken. Ook kunt u daar de dagelijkse stand van zaken vinden over of er nog Corona in uw regio voorkomt.

Op de pagina ‘teambuildingsopdrachten coronaproof‘ zijn zes korte voorbeeld video’s te zien hoe dat er in de praktijk uitziet.

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. We bevelen goede locaties wel bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar de teambuilding 100% buiten wordt georganiseerd. Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wat wij nodig hebben is een ruim in de luwte gelegen grasveld.

Is een communicatietraining Coronaproof mogelijk?

Meestal organiseren we een communicatietraining binnen. Dat deden we voordat corona ons trof met groepen tot ongeveer 60 personen. Op dit moment adviseren we om de training in kleine groepen (optimaal 8 tot 12, maximaal ± 16 deelnemers) te organiseren. Dat kan buiten in de luwte, maar ook binnen in een goed geventileerde zaal. 

Bij de communicatiestijlentraining is een vragenlijst inbegrepen. Deze vragenlijst is thuis online in te vullen. De resultaten ziet u ook gelijk. In geval uw groep ook graag van elkaar wil horen welke communicatiestijl ieder ervaart van de anderen is dat met deze vragenlijst mogelijk. Ook dat vult u thuis online in, de resultaten worden op de cursusdag zelf gepresenteerd.

We houden ons binnen in een zaal strikter aan de adviezen van de overheid. Bovendien zijn de nieuwe communicatieopdrachten zo ontworpen dat de groepsleden de opdracht alleen goed kunnen doen als ze afstand houden. Zo stimuleren we dat iedereen op 1,5 meter of meer van elkaar optimaal de oefening kan doen. 

We reageren wekelijks op nieuwe omstandigheden om Covid-19-proof met teams te kunnen samenwerken. Ook kunt u daar de dagelijkse stand van zaken vinden over of er nog Corona in uw regio voorkomt.

Team4Teams heeft zelf geen verblijfslocaties. We bevelen goede locaties wel bij u aan, passend bij uw budget. Hier vindt u locaties waar de teambuilding 100% buiten wordt georganiseerd. Een scoutinglocatie of sportclub met een foodtruck kan natuurlijk ook. Wat wij nodig hebben is een ruim in de luwte gelegen grasveld.

Hoe gaat Team4Teams te werk?

We zien teamtraining in de eerste plaats als een proces, waarvoor activiteiten een middel zijn. De teamleden met hun vragen staan centraal. De opdrachten staan in dienst van de thema’s die belangrijk zijn in het team en brengen een groepsdynamisch proces op gang. Daarover raakt een groep als vanzelf in gesprek. De begeleider stelt vragen en stuurt zo mee. Learning by doing.

Dat kan live in een groep binnen en buiten op locatie en (ter voorbereiding of in een evaluatie) ook online.

De programma’s zijn inhoudelijk, aantrekkelijk en leuk om te doen en uiteraard coronaproof. We kiezen ze met zorg: wat heeft dit team op dit moment nodig om een volgende ontwikkelstap te zetten? Wat speelt er, waar wil het team aan werken, wat wil men onderzoeken? Vertrouwen? Samenwerken? Creativiteit? Doorzettingsvermogen? Omgaan met tegenstellingen?

De kracht van een programma zit in de afstemming en de reflecties. We sluiten af met een vertaalslag naar de werksituatie. Wat is voor ieder van de deelnemers belangrijk om zelf te gaan doen?

Op welk niveau begeleiden jullie?
 • Onze instructeurs zijn jong en enthousiast. Zij bieden activiteiten aan waarmee een groep met plezier op een zo hoog mogelijk niveau kan samenwerken. Met als doel: elkaar op een nieuwe manier leren kennen.

 • Kundige teamtrainers richten zich op het groepsproces en het leren van communicatievaardigheden. Het team staat daarbij centraal, de oefeningen zijn een hulpmiddel.

 • Ervaren teamcoaches doorlopen met een team een traject. Zij maken knopen in de samenwerking zichtbaar en bespreekbaar. Vastgeroeste patronen worden met behulp van een teamcoach bijgesteld, waardoor nieuwe, positieve energie vrijkomt.

Kan iedereen meedoen?

Ja. In onze programma’s staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Dat geldt dus ook voor mensen met een handicap. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

In geval van online beeldbellen heeft het de voorkeur om ieder vanaf zijn of haar eigen computer te laten deelnemen. Dat kan gewoon thuis, zolang de omgeving niet afleidt.

We adviseren teams om ook leidinggevenden, managers en invalkrachten mee te nemen in het proces. Immers voor een optimale samenwerking is van iedereen een bijdrage nodig. De positieve ervaring van een teamdag straalt zo ook af op collega’s die niet tot het kernteam behoren, maar wel belangrijk zijn. Samenwerken gaat beter na een dag waarin opnieuw inhoudelijk is afgestemd en de teamleden samen geschiedenis schrijven.

Wat is onderscheidend in de werkwijze van Team4Teams?
 • Bij Team4Teams staat het verbeteren van de samenwerking in en tussen teams voorop. Naast diepgang, zijn plezier en een ontspannen sfeer daarbij van belang, omdat deze samenwerking ondersteunen. 
 • Wij zijn er op gericht om af te stemmen op – en aan te sluiten bij – de gezonde aspecten van de cultuur van een organisatie. En de bestaande cultuur te ondervragen: “Welke wijze van samenwerken is behulpzaam om de doelen te bereiken die u voor ogen staan?” Een cultuur die door de organisatie en alle medewerkers gedragen wordt, telt. Het is een voorwaarde om een topteam te worden.
 • Onze trainers blijven gefocust op leervragen van deelnemers, ook als die gaandeweg veranderen.
 • Sterk door eenvoudige en toch complexe oefeningen en diepgang in de reflectie. Learning by doing, ook bekend als experiential learning, erlebnispädagogik en ervaringsleren.
 • Interessante en afwisselende werkvormen, zowel online, binnen als buiten.
 • Deelnemers prijzen de praktische werkwijze en verrassende uitkomsten: “Echt een ervaring!”

Teamtraining coronaproof ook in Amsterdam

Hieronder 6 teambuildingsopdrachten covid-19-proof

Teambuilding covid-19-proof possible outdoors
Teambuidling is coronaproof mogelijk op locaties in uw stad
Clinic teambuilding met reflectie corona proof

Team4Teams reist naar u toe

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie in Nederland en België aan de slag. Teamtraining Amsterdam is zowel online, in-company, op een buitenlocatie, als in een verblijfslocatie mogelijk. Met het team trainers in de regio Amsterdam zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak op 085-8787005 of deel uw vraag in ons contactformulier.

locaties voor teamtraining Team4Teams

Locaties voor Teamtraining Amsterdam

Dit zijn de teamtrainingslocaties in Amsterdam waar wij graag komen!

Wilt u back to basics?

Onze begeleiders kunnen ook online met een team aan de slag. Vanwege de huidige corona-maatregelen, om kosten te besparen of omdat de reisafstand of een duurzame insteek daarom vragen. Daarnaast is een teamdag buiten echt een aanrader. Dat kan op elke locatie met een beschut grasveld en – als u dat wilt – een ruime zaal. Dat kan dus ook bij een sportclub of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening. Of huur een foodtruck!

Klik hier voor de buitenlocaties voor een teamdag of heidag buiten.
TIP: Bakker Travel brengt en haalt u er veilig met een bus
met gemodificeerde airco. Vraag naar een bus waarbij de lucht niet meer circuleert.

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag, Dat kan via ons contactformulier.

Voor een snelle vraag kunt u op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur direct bellen met 085-8787005. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld naar een mobiel nummer.

Via deze link komt u bij het offerteformulier. Door dit formulier in te vullen krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Werkt u in Amsterdam en bent u op zoek naar 
teamtraining voor uw medewerkers?

Hier vindt u onze opdrachtgevers. We zijn er trots op en blij mee.