Teamtraining
Amsterdam

Videoverbinding

Onze begeleiders kunnen online met een team in een videoverbinding aan de slag. Vanwege een virus, om kosten te besparen, maar ook omdat snelheid van handelen, de reisafstand of een duurzame insteek daarom vragen.

Contact Pijl rechts icoon

Welkom in de wereld
van serieuze teamtraining

Welk programma past bij uw vraag?

Teambuilding icoon

Teambuilding

Klok icoon vanaf 1,5 uur
 • Plezier en ontspanning
 • Vooral (graag) buiten
 • Uitdagend en verrassend
 • Ervarend leren
 • Enthousiaste instructeurs

TeambuildingPijl rechts icoon

Teamtraining icoon

Teamtraining

Klok icoon vanaf 1 dagdeel
 • Plezier en diepgang
 • Team versterkend
 • Veel afwisseling
 • Communicatie en feedback
 • Kundige teamtrainers

Communicatie verbeteren Pijl rechts icoon

Teamcoaching icoon

Samenwerken

Klok icoon vanaf 2 dagdelen
 • Periodiek onderhoud voor teams
 • Verbetering werksfeer
 • Positief en toekomstgericht
 • Gericht op resultaten
 • Ervaren teamcoaches

Samenwerking verbeteren Pijl rechts icoon

Onze programma’s

De meest gekozen teamtrainingen in Amsterdam

Over teamtraining bij Team4Teams

Drie veelgestelde vragen

Hoe gaat Team4Teams te werk?

We zien teamtraining in de eerste plaats als een proces, waarbij activiteiten in dienst staan. Het team staat centraal, de activiteiten zijn een hulpmiddel. Opdrachten brengen een groepsproces op gang. Daarover raakt een groep als vanzelf in gesprek. De begeleider stelt vragen en stuur zo mee.

Dat kan live in een groep op locatie en met een videoverbinding.

De programma’s zijn inhoudelijk, aantrekkelijk en leuk om te doen. We kiezen ze met zorg: wat heeft dit team op dit moment nodig om een volgende stap te zetten? Wat speelt er, waar wil het team aan werken, wat wil men onderzoeken? Vertrouwen? Samenwerken? Creativiteit? Doorzettingsvermogen? Omgaan met tegenstellingen?

De kracht van een programma zit in de afstemming en de reflecties. We sluiten af met een vertaalslag naar de werksituatie. Wat is voor ieder van de deelnemers belangrijk om zelf te gaan doen?

Kan iedereen meedoen?

In onze programma’s staat voorop dat iedereen kan meedoen. Iedereen is lid van het team en krijgt dus een rol. Dat geldt dus ook voor mensen met een handicap. Overleg vooraf stelt ons in staat om goed af te stemmen op de groep.

In geval van videobellen heeft het de voorkeur om ieder vanaf zijn of haar eigen computer te laten deelnemen.

We adviseren teams om ook leidinggevenden, managers en invalkrachten mee te nemen. Immers een bijdrage van iedereen is gewenst. De positieve ervaring van een teamdag straalt zo ook af op belangrijke collega’s die misschien niet tot het kernteam behoren. Samenwerken gaat beter na een dag waarin opnieuw inhoudelijk is afgestemd en samen geschiedenis wordt geschreven.

Wat maakt de werkwijze van Team4Teams zo bijzonder?
 • Bij Team4Teams staat het verbeteren van de samenwerking voorop. De opdrachten in onze programma’s zijn middel en geen doel op zich. Naast diepgang zijn plezier en een ontspannen sfeer daarbij belangrijk, omdat ze de samenwerking ondersteunen. 
 • Wij zijn er op gericht om af te stemmen op – en aan te sluiten bij – de cultuur van de organisatie. En de bestaande cultuur te ondervragen: “Welke wijze van samenwerken wordt behulpzaam om de doelen te bereiken die u voor ogen staan?”
 • Onze trainers blijven gefocust op leervragen van deelnemers, ook als die gaandeweg veranderen.
 • Sterk door eenvoudige en toch complexe oefeningen en diepgang in de reflectie. Bekend als experiential learning, erlebnispädagogik en ervaringsleren. 
 • Interessante en afwisselende werkvormen, zowel online, binnen als buiten.
 • Deelnemers prijzen de praktische werkwijze en verrassende uitkomsten: “Echt een ervaring!”
Teamtraining oefening
Teamtraining met Team4Teams balanstafel
Teamtraining Team4Teams communicatiestijlen

Team4Teams reist door het hele land

Onze begeleiders kunnen online en op bijna elke locatie in Nederland en België aan de slag. Teamtraining Amsterdam is zowel in-company als op een verblijfslocatie mogelijk. Met het team trainers in de regio Amsterdam zit u eerste rang. Bel ons gerust voor een afspraak op 085-8787005 of deel uw vraag in ons contactformulier.

locaties voor teamtraining in Nederland en België

Locaties voor Teamtraining Amsterdam

Dit zijn de teamtraininglocaties in Amsterdam waar wij graag komen!

Wilt u back to basics?

Onze begeleiders kunnen online met een team in een videoverbinding aan de slag. Vanwege een virus, om kosten te besparen, maar ook omdat de reisafstand of een duurzame insteek daarom vragen. Daarnaast kan het op elke locatie met een ruime zaal en – zo u dat wilt – een beschut grasveld. Dat kan dus ook bij een sportclub of Scoutinglocatie. De zelfverzorging is dan meteen een mooie teamoefening.

Klik hieronder voor perfecte locaties voor teamtraining in Noord-Holland.

Neem direct en vrijblijvend contact op

Wij sluiten graag aan op uw vraag, Dat kan via ons contactformulier.

Voor een snelle vraag kunt u op maandag t/m zaterdag direct bellen met 085-8787005 van 09.00 tot 21.00 uur. Indien wij niet direct kunnen opnemen, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld naar een mobiel nummer.

Via deze link komt u bij het offerteformulier. Door dit formulier in te vullen krijgt u per mail inzicht in de investeringskosten. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Werkt u in Amsterdam en bent u op zoek naar 
teamtraining voor uw medewerkers?

Hier vindt u referenties.
Hier vindt u onze opdrachtgevers. We zijn er trots op en blij mee.